Η εταιρεία «G –Μ» Γ. Κανελλόπουλος – Μ. Παναγώτα Ο.Ε. με έδρα τη Χαβρίου 9 στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς ανταλλακτικών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, που ειδικεύεται στον χώρο της ωρολογοποιίας.

Η G-M είναι η ιδανική πηγή για ανταλλακτικά ωρολογίων για εύρεση εργαλείων και μηχανημάτων που θα κάνουν το εργαστήρι σας απολύτως οργανωμένο και εξειδικευμένο.

Είμαστε στον θαυμαστό χώρο της ωρολογοποιίας από τον Μάιο του 1996, ως συνεχιστές της εταιρείας ΠΕΥΡΕΤ, και είμαστε πρόθυμοι και διαθέσιμοι να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Ειδικευόμαστε σε όλα τα είδη που αφορούν: πλήρη σειρά εξαρτημάτων ωρολογίων, εργαλεία,  μπαταρίες, κρύσταλλα, ζελατίνες, κορώνες ειδικές και απλές, λαιμούς, μπουτόν, φλάντζες (κρυστάλλων, καπακιών, κορωνών, μπουτόν και λαιμών) λουράκια και μπρασελέ, μπαρέτες, καβύλιες, πυράκια, μηχανές χειρός, επιτοίχιες (εκκρεμές και απλές) – (quartz και μηχανικές) και μηχανήματα ελέγχου ακρίβειας.

Μέσα από τη συνεχή μελέτη και έρευνα αναπτύσσουμε συνεχώς τις γνώσεις μας έτσι ώστε να μπορούμε να εξελισσόμαστε και να βοηθούμε τον τομέα μας που είναι η ωρολογοποιία.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υλικών εξαρτημάτων και εργαλείων ωρολογίων και μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε μικροκατασκευές, ξετρυπήματα, κατασκευή κρυστάλλων – ζελατινών, ανακατασκευή καντράν (σε συνεργασία με οίκο του εξωτερικού έχουμε εργοστασιακό αποτέλεσμα), καθώς επίσης μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε πολλά μαρκέ αντικείμενα και φυσικά προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες δυνατές τιμές, αφού συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους οίκους του είδους σε Ευρώπη και Ελβετία.

Είναι λοιπόν τιμή μας και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους:

HOROTEC SA       -        BERGEON    -        A*F SWITZERLAND

BECO-TECHNIC GMBH   -  MOEBIUS          -        ETA   -        ENERGIZER

ISO SWISS         -        WITSCHI ELECTRONIC AG     -        WITSCHI FILS

-        VERLUX       -        UTS

Η Horotec SA είναι μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις κατασκευής εργαλείων για την ωρολογοποιία και κυρίως παρέχει  εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες για την μετά πώληση του ωρολογίου. Η αντιπροσώπευση της εταιρείας καλύπτεται παγκοσμίως από το κανάλι διανομής τους.

Μέσα από τις συνεχείς τους έρευνες δημιουργούν και αναπτύσσουν συνεχώς νέα καινοτόμα και πρωτοποριακά εργαλεία για να βοηθήσουν τους ωρολογοποιούς να εξελιχθούν και να παρέχουν και εκείνοι με τη σειρά τους αξιόπιστο έργο.

Η εταιρεία Bergeon 1791, είναι ενεργή για περισσότερο από δύο αιώνες. Εγκατεστημένη στο Le Locle της Ελβετίας, εκθέτουν και διαθέτουν περισσότερα από 3000 αντικείμενα,  με περισσότερους από 60 συνεργάτες να λειτουργούν σε διάφορα τμήματα.

            Πλήρης γκάμα εργαλείων, μηχανήματα, πάγκοι και ότι έχει να κάνει με την οργάνωση της ωρολογοποιίας.

            Η A*F SWITZERLAND ιδρύθηκε το 1926 στο La Chaux de Fonds από τον κύριο Albert Froidevaux, ο οποίος ξεκίνησε την επιχείρησή του ως προμηθευτής εξαρτημάτων ωρολογίων. Με τα χρόνια η οικογενειακή επιχείρηση επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει εργαλεία για ωρολογοποιούς και κοσμηματοπώλες.

            Η εταιρεία αναπτύσσει επίσης τη δική της σειρά εργαλείων, ηλεκτρονικών συσκευών και εξαρτημάτων για την επισκευή quartz ωρολογιών που διατίθενται στο εμπόριο με το εμπορικό σήμα ETIC Switzerland.

          

            Η ETA κατασκευάζει μηχανές ωρολογίων χειρός (μηχανικές και quartz) από το 1793. Καλύπτει πλήρη γκάμα εξαρτημάτων και μηχανών ωρολογίων.

  • Το 1973 κατασκευή του χρονογράφου Valjoux 7750 ο οποίος βρίσκεται στην παραγωγή ακόμη και σήμερα.
  • Το 1976 κατασκευή του caliber 940.111 του πρώτου quartz μηχανισμού.
  • Το 1980 κατασκευή του πιο λεπτού ρολογιού στον κόσμο (πάχους 0,98mm) (παγκόσμιο ρεκόρ)
  • Το 1982 τα πρώτα μοντέλα Swatch
  • Το 2000 κατασκευή της μηχανής T-TOUCH για Tissot.

Η Beco-technic με εδρα το Αμβουργο εφοδιαζει παγκοσμιως τον τομεα της ωρολογοποιιας και

Της χρυσοχοοιας για περισσσοτερα από 60 χρονια. Η γκαμα των αντικειμενων τους ξεπερνα τα 100,000 ειδη.

 

            Η Verlux με εδρα το Μοrteau της Γαλλιας ειδικευεται στην κατασκευη κρυσταλλων και ζελατινων και καλυπτει μια πολύ μεγαλη γκαμα των απαιτησεων της αγορας.

Ποιοι ειμαστε

Η εταιρεία «G –Μ»

Γ. Κανελλόπουλος – Μ. Παναγώτα Ο.Ε. «ΠΕΥΡΕΤ» με έδρα τη Χαβρίου 9 στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς ανταλλακτικών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, που ειδικεύεται στον χώρο της ωρολογοποιίας.

Διευθυνση

G-M

Γ.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-Μ.ΠΑΝΑΓΩΤΑ Ο.Ε.

Χαβρίου 9.

Αθήνα 10562

Ελλάδα

Τηλεφωνο

+30 (210) 3228 859
+30 (210) 3237 518

Φορμα Επικοινωνιας